Er du vår nye leder?

SNE Regnskap er i vekst. Rett og slett fordi vi er en sabla bra gjeng med masse flotte kunder. Derfor trenger vi en ny daglig leder.

SNE Regnskap er et nært regnskapsbyrå. Vi er fem ansatte som jobber tett sammen og tett på våre kunder. Her står døra alltid åpen, fordi kundene skal oppleve oss mer som en sparringspartner enn en regnskapsfører. Vi skaper vekst for andre og det skaper vekst hos oss.

Vår nåværende daglige leder har for mye å gjøre og vil bruke mer tid med kundene. Derfor ønsker vi deg velkommen som vår nye administrative leder. Du må være autorisert regnskapsfører og helst ha erfaring med personalledelse. Men like viktig at du liker å jobbe tett mot små og mellomstore bedrifter som er avhengige av trygg, strukturert og nær oppfølging av regnskapet. Du må rett og slett like folk, og like å spille dine ansatte og dine kunder gode.

SNE Regnskap er en del av SNE, som i alt teller 40 ansatte med hovedkontor i Tromsø sentrum. Du blir en del av et stort tverrfaglig miljø med alt fra jurister og meglere til fotografer. Vi holder til i moderne lokaler over tre etasjer i ved Stortorget, i hjertet av sentrum. Vi er i vekst og trenger en stødig hånd på rattet.

Vi søker ny daglig leder. Kanskje er det deg?

Høres dette spennende ut? For mer informasjon, ta kontakt med leder Vibeke Johansen:

E-post: vibeke.johansen@sne.no

Mobil: 930 09 751